Adevarata cunoastere este trairea

577166_563386187012679_951750027_n

Experienţa este profesorul cel mai potrivit, am păşit pe drumul
succesului. Trecerea de la suferinţă la fericire te īnnobilează şi
maturizează, iar in experienţele trăite stă diferenţa dintre oameni.

Tu eşti singurul responsabil de ceea ce eşti, ai şi trăieşti, nu ceilalţi, părinţii, iubitul, societatea sunt responsabili de ce ai sau de ce īţi lipseşte.

Adevărata cunoaştere este trăirea

Trebuie să ai experienţe şi eşecuri ca să inveţi lecţii, să-ţi iei
examenul vieţii.

Păşeşte cu incredere īn viaţă, şi vei cunoaşte intreg universul.
Tot inainte cu īncredere, nu poţi decāt să te īmpiedici şi să cazi.
Şi tot  e mai bine să faci ceva, decāt să nu faci nimic.

Ocupa-te de tine: aspect fizic si spiritual: alimentatie sanatoasa, sport si distractii, nu ai timp de pierdut, esti o persoana ocupata, pasionata si plina de viata. Iti construiesti viata, iti traiesti viata – asta e mottoul tau: carpe diem.

La nivel de seductie spre exemplu, barbatii vor sex intr-o relatie. Joaca-te cu arma asta, comporta-te dupa sex ca la prima intalnire, “ce cafea ai spus ca-ti place?”

“Sa nu ii lasi impresia ca tu vezi in el un posibil sot. Never!!! Lasa-l pe el sa pronunte cuvintele periculoase: angajament, relatie pe termen lung, casatorie. Ne-am inteles?”

Cel putin asa zice Andreea Papp, pana la urma autenticitatea se construieste in practica daca lucrezi zi de zi la personalitatea ta. Astfel stilul pe care il abordezi va fi simplu de purtat, natural, de la sine.

Barbatii vor sa fie admirati, pretuiti. Lasa critica de o parte, nu-i mai sugera ce sa faca, sau ce i-ar sta bine. Esti mama sau iubita?

Barbatii se indragostesc de femeile care au incredere in ele, care pun pret pe ele, care se “vand” scump. Fii pretioasa si pretentioasa!!

Nu ai timp de relatii serioase, ai o cariera de construit si o viata de trait. Ai nevoie de spatiu si de vacante. Ai un vis si vrei sa-l traiesti cat mai repede si-ti pastrezi energia pentru obiectivele si dorintele tale.

Asta trebuie sa auda el din gura si privirea ta. Ideal ar fi sa ai in cap si-n plan stilul asta de viata. Daca inca nu-l ai prefa-te ca-l ai si ca asta iti ocupa tot timpul si lasa-l sa spere ca-n clipa in care vrei sa te angajezi intr-o relatie pe termen lung face si el parte din potentialii tai candidati la postul de partener, pune-l pe banca de rezerva.

Barbatii isi intorc capul dupa femei interesante si ingrijite, zvelte si sigure pe mersul lor, nu conteaza ca ai 1, 55 si dintii strambi daca ai fesele lucrate la sala si un stil unic si captivant.

Barbatii siguri pe ei iubesc femeile independente si optimiste. Esti o astfel de femeie? Zambesti la el, la viata? Nu va pleca de langa tine! Barbatii se aseaza langa femeia care le mentine interesul treaz, cu care pot imparti pareri si experiente de viata.

Barbatii sunt atrasi de incertitudine, mister. Cu cat are senzatia ca-i poti scapa, ca te poate pierde, cu atat mai mult alearga dupa tine.

sursa:

Stilul Tau – pentru Femeia care Merita!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s