Tu ai PROIECTUL TAU!

1329_500357043380940_1716162779_n“Mi-am propus sa VINDECAM si CURATAM buruienile din subconstientul tau ca sa ai acces la binecuvantarile vietii, fiindca alta sansa n-avem sa RENASTEM odata cu primavara.

Cum stergem din subconstientul nostru SUFERINTA, UMILINTA, ABANDONUL, FRICA, RESPINGEREA, TRADAREA, NEDREPTATEA, RUSINEA, VINOVATIA, ABUZUL?

Pictand pe panza subconstientului tau noi imagini, ganduri, senzatii, perceptii si credinte.

Tu esti artistul. Tu ai pensula in mana. Picteaza in culorile vietii si-ale bucuriei viata pe care ti-o doresti pentru destinul tau de femeie.

Elibereaza-te de trecutul tau si de credintele negative pe care le-ai incorporat de la familie, religie si societate.

Mesajele ce le-ai primit de la parintii tai au fost verbale si nonverbale, pozitive si negative, conditionate si neconditionate si in urma lor ai ajuns sa-ti creezi o imagine de sine pozitiva sau negativa. Iti aduci aminte si alte mesaje care te impiedica sa te realizezi in viata?

Parintii dau mai departe ceea ce au primit. Daca ei au fost lipsiti de afectiune si iubire , vei primi aceeasi portie de raceala si distanta, asta-i mostenirea ta. Program inseamna “ceva ce a fost scris”. Atentie, nu de tine, de cineva care a trait deja.

Noi suntem victimele unor victime. Mostenim suferintele familiei, generatie dupa generatie, fara sa intelegem ca misiunea noastra este de-a rupe lantul tiparelor familiale.

Tu nu esti mama ta. Tu nu esti tatal tau. Tu ai misiunea de-a iti transforma soarta in destin, desprinzandu-te definitiv de tiparele familiale.

Tu ai PROIECTUL TAU! Lasa in urma proiectul parental daca vrei sa traiesti viata ta si nu viata parintilor, bunicilor si strabunicilor tai.

Daca nu-ti ierti parintii, nu vei putea sa te ierti pe tine. Si daca nu te ierti pe tine, te vei imbolnavi si vei trai experiente mai dureroase ca-n copilarie. Esti sigura ca asta iti doresti pentru destinul tau de femeie?

Elibereaza-te de judecata si critica. Asta-i secretul vindecarii si iertarii stramosilor. Priveste-ti trecutul, familia, fostii iubiti cu ochii Maicii Tereza. Esti plina de compasiune si intelegere pentru greselile oamenilor din trecutul si prezentul tau.

Iarta pe oricine iti greseste. Pana la urma, preceptele spiritualitatii ne aduc la cunostinta ca noi insine ne-am ales parintii si suferintele.

As fi putut eu sa scriu carti de vindecare emotionala daca nu sufeream in copilaria mea? S-ar fi nascut oare o luptatoare din bratele unei contese rasfatate? Mi-e greu sa cred ca as fi urmat acelasi drum in viata…:-)

Nu e nicio conspiratie la mijloc. Tu singura creezi evenimentele din viata ta. Destinul tau nu este scris in piatra. Este scris de mana ta. Tu eliberezi invingatori sau invinsi!

Ai puterea sa-ti transformi viata. Fiecare zi este o oportunitate pentru tine ca sa traiesti altfel. Alege STILUL TAU daca n-ai facut-o pana acum. Meriti mai mult decat ai trait pana acum si asta o vei descoperi la Atelierul de Stil:

– See more at: http://www.stilultau.com/blog/stilul-tau/cum-stergem-din-subconstientul-nostru-suferinta-umilinta-abandonul-frica-respingerea-tradarea-rusinea-si-vinovatia/#sthash.z0kDX2iC.dpuf

http://www.ted.com/talks/dean_ornish_says_your_genes_are_not_your_fate.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s