Cea mai faina emotie: Curiozitatea

1O Wisdom words

Cea mai faina emotie pe care poti sa o transmiti celui din fata ta este propria ta curiozitate! Luam prea de multe ori informatia de-a gata, dar fara sa o intelegem cu adevarat. “Ca sa evoluezi, trebuie sa treci prin propriu filtru, sa diseci informatia, sa iti aduci aminte de experiente proprii.” (Construim Imperii)

“Fiecare om devine atat cat isi da voie sa creada ca poate deveni.Oamenii de succes isi dau voie sa viseze si sa creada ca pot sa realizeze lucruri extraordinare atat pentru ei cat si pentru ceilalti.

Vei invata in viata ca de fapt depui aceeasi cantitate de efort pentru a obtine fie lucruri banale, fie lucruri extraordinare, asa ca… Alege-ti intelept visele si proiectele in care iti investesti energia!”by Ursula Yvonne Sandner.

Cum spunea si Pera (blog Personalitate Alfa) cam in fiecare dimineata ne trezim cu aceeasi energie si motivatie dar uneori le consumam ca sa creem lucruri frumoase, alte ori ca sa ne certam, sa ne impunem punctul de vedere etc.

Parerile celorlalti pot fi considerate doar fapte diverse. Fiecare dintre noi are prpriile trairi, propriile lectii de viata. Multi dintre noi am interpretat eronat unele lucruri sau le-am preluat de-a gata de la parinti, prieteni, colegi.

Este o vorba: “cateodata cand vorbesc, vorbeste mama prin gura mea”. Analizand gandurile, fiind constienti de perceptiile si trairile noastre avem sansa de a surprinde interpretarile eronate sau cele in care in mod constient, la nivel de alegere nu ne regasim si putem lucra asupra lor.

De aceea e important sa alegem sa gandim la lucruri bune, frumoase. Inspre ce ne indreptam atentia, acolo merge si energia noastra. Astfel, suntem creatorii propriului destin, prin mintea noastra. Suuuper! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s