Rosia Montana

Va recomand cu multa caldura sa urmariti emisiunea Profesionistii.

Invitat: inginer Aurel Sântimbrean

Subiect – Rosia Montana

http://www.tvrplus.ro//editie-profesionistii-cu-eugenia-voda-132102

Profesionistii

Pe site-ul: http://www.tvrplus.ro/ puteti urmari gratuit inregistrari ale emisiunilor difuzate de Televiziunea Romana. Sunt emsiuni de calitate, fara promo sau reclame.

In special va recomand pentru o informare cat mai obiectiva sa urmariti emisiunea in care este invitat inginerul Aurel Santimbrean, care a lucrat cu anii la Rosia Montana si cunoaste in amanunt posibilitatile de exploatare si resursele disponibile.

In opinia mea in multe contexte cu privire la Rosia Montana se produce o dezinformare a populatiei. Exista interese in zona insa Rosia Montana in sine este o zona de munte la fel de defavorizata ca si alte zone montane din Romania.

Am fost acolo si am vazut. Cei care stau doar in orasele mari si merg foarte rar la munte pot fi usor indusi in eroare. Oamenii aceia au nevoie in primul rand de o educatie financiara si antreprenoriala mai buna. Sa renunte la atitudinea de victima pe care o promoveaza. Cred ca ar fi mai sanatos in primul rand pentru ei insisi dar si pentru cei din jurul lor.

Sa se renunte la atitudinea si tipul de comunicare plangere -barfa si sa se comunice mai eficient, pentru a intreprinde actiuni mai pozitive si mai sanatoase. Sa comunicam despre idei de afaceri, despre cooperare intre familii si asociatii, despre formare si informare continua. Aceasta este o buna cale spre independenta si prosperitate.

Cand vom intelege acest lucru vom fi mai organizati, mai intreprinzatori, mai intelegatori si mai uniti noi romanii intre noi si cei care locuiesc in tara noastra si vom evita situatiile in care vin companiile straine sa faca lege si ordine in ograda noastra.

E bine ca se investeste in Romania, ca avem colaborari cu Uniunea Europeana, legaturi si cooperari cu intregul Glob insa este crucial pentru noi si viitorul familiilor noastre sa ne informam, sa fim noi intreprinzatori. Atunci vom fi cu adevarat liberi.

Invitat: inginer Aurel Sântimbrean

Subiect – Rosia Montana

http://www.tvrplus.ro//editie-profesionistii-cu-eugenia-voda-132102

Profesionistii

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s