Fii un Antreprenor Profesionist

943670_571443516245448_1662642516_n

* Diploma este o hârtie care reflectǎ cǎ ai urmat anumite studii, dar nu confirmǎ ce , cât și cum ai ȋnṭeles materia respectivǎ, deci singura metodǎ de a demonstra inteligenṭa sunt rezultatele ( nu intenṭiile).

Imagineaza-ti cǎ esti un profesionist si ai o firma/PFA, etc. și cǎ apelezi la serviciile unui contabil, ȋn caz cǎ dumnealui greșeste ponoasele le plǎtești tu, evident ca și administrator, pe lângǎ, mai dai și bani.

Contabilul fiscal este format sǎ constate datele tale economice si este indicat sa platesti si licenta unui program informatic contabil autorizat.

Cel care cu adevǎrat inoveazǎ intr-o firma și te poate ajuta este contabilul financiar, acesta fǎcând studii de piaṭǎ te poate ȋndruma ȋn investiṭiile tale și contra cost evident are un procent din beneficiile tale, cei buni asumându-și acel procent și din datorii ȋn caz cǎ se vor ivi .

Pentru a fi un bun profesionist informeaza-te. Bǎncile te pot informa, dar ei au un scop economic, acele comisioane/ interese/ dobânzi pe care tu le plǎtești sunt costul serviciilor pe care ṭi le oferǎ.

Dacǎ dorești sǎ devii PFA sau patron ar fi de preferat sǎ te informezi la Registrul Comerṭului sau inclusiv la Camera de Comerṭ și Industrie ce implicǎ sau ce tip de societǎṭi existǎ și care ar fi mai indicatǎ pentru proiectul tǎu etc. Iar,  dupǎ ce ṭi-e clar ce vrei sǎ faci, te prezinṭi la un contabil și ȋi explici ce dorești de la el. Nu uita cǎ pe buzunarul tǎu, draga mea, trebuie sǎ decizi tu!

Fii profesionist si asuma-ti responsabilitatea. Dacǎ lași banii și visele tale ȋn mâna altora, ai mari șanse sǎ ȋi/ le pierzi, iar asta nu denotǎ inteligenṭǎ.

Eu respect o persoanǎ profesional vorbind când vǎd cǎ știe ce ȋși dorește, cǎ luptǎ/se informeazǎ și este actualizatǎ ȋn ceea ce vrea și face. Când vǎd ca persoana cu pricina știe sǎ ia decizii și sǎ rezolve situaṭiile neplǎcute care se ivesc ȋn drumul sǎu ( adicǎ ȋși asumǎ responsabilitatea).

Spune-i autoarei ce anume apreciezi la un profesionist:

FemeiaActuala.ro

Sursa Foto:

“The World’s Most Glorious Opera Star” http://www.angelagheorghiu.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s