Eu aleg Fericirea, Tu?

644011_584376171626481_207355641_nFiecare dintre noi isi gaseste linistea si impacarea cand este pregatit. Negativismul e cel mai usor mod de abordare al vietii dar cu rezultate greu de indurat. Ne putem proteja de negativitate daca alegem sa ne pastram calmul,sa fimrecunoscatori si impacati cu noi.

Sa alegem sa fim bucurosi pentru binecuvantarile primite, pentru sanatate, viata, pentru prieteni, pentru soare si lumina, pentru aerul de toamna..etc. Intreaba-te cum vei vedea situatia in cauza peste 1 an sau 5, sau 10, sau peste 50. Conteaza cu adevarat? Oricum, starea calma este cea mai constructiva, si iti va aduce mai mult pe termen lung.

Pentru a ramane calmi si pozitivi ne putem imagina o lumina alba care ne inconjoara, putem cere protectia Arhanghelului Mihael. Vom spune asemenea lui Iisus: “iarta-i ca nu stiu ce fac” pentru ca de-a lungul vietii exista momente in care traim prin prisma ego-ului.

O rugaciune, un gand de pace si lumina catre acesti oameni sau catre noi insine vor genera sentimente mai luminoase, vorbe mai calde care vor aduce rezultate mai bune

By Happy Inspirational Scrappin! 

Suntem responsabili de sentimentele si gandurile noastre. Noi putem sa ne antrenam sa fim fericiti sau nefericiti, sa simtim iubire si impacare, entuziasm si bucurie. In fiecare dimineata avem alegerea de a fi sau a nu fi fericit. Eu aleg fericirea, tu?

1391487_10151975607522069_788702114_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s