Pentru Anul Nou

1538656_10152129496843658_1283301041_n“<Cei care pierd timpul vor ajunge sa il caute...Invata sa apreciezi ceea ce ai fara sa astepti ca timpul sa te faca sa apreciezi ceea ce ai avut>

Fa ceea ce-ti doresti sa faci si daca tremuri de frica.  Arunca-te cu nebunie in valurile vietii si inoata. Viata te sustine neconditionat de realizarile sau esecurile tale. Ofera-ti vietii si divinitatii inima ta si Dumnezeu iti va deschide raiul oportunitatilor.

Iar cand o sa intelegi ca intregul Univers conspira la fericirea ta, jumatate din problemele pe care crezi ca le ai “acum si aici” vor disparea ca prin magie ca sa faca loc unei stari naturale numite, fericire.

Spune-ti vorbele tale imbalsamate fara a astepta nimic in schimb, invatand sa descoperi frumusetea si calitatile celorlalti oameni. Pune in valoare calitatile si potentialul celorlalti si invata-i sa le aprecieze si sa le valorifice. Daca vrei sa te folosesti de intaietate, ofera celorlalti intaietatea.

Eu te invit, sa fii fericita “acum si aici” cu ceea ce esti si ai! Pentru ca ai muncit serios pentru cine esti. Si intr-o zi o sa intelegi ca esti mai mult decat ai crezut ca esti.

Un an nou stralucit, suflet perfect!”

reformulat dupa Andreea Papp

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s