Ai incredere in ceea ce te tine in viata

minunile-gandului-swett-37385Ai incredere in Dumnezeu, ai incredere in ceea ce te tine in viata!

Exista oameni care duc greul cu speranta si cu o certitudine interioara spre mai bine. Cultivarea valorilor precum rabdarea ne permite sa evoluam treptat pe masura ce constiinta noastra e capabila sa vada, sa inteleaga si sa accepte mai mult.

Vedem in jurul nostru multi oameni care au succes si auzim spunandu-se: “Nu putem fi toti la fel” si totusi viata reuseste tocmai prin diversitate sa ne arate ca intr-un fel, suntem atat de similari, suntem la fel.

“Vindecarea si schimbarea nu este opera unor alesi ci e rezultatul unor oameni care doresc sa isi schimbe viata si muncesc in fiecare zi sa o traiasca altfel. Si fiecare in povestea lui, poate face acest lucru (…)” Alina Mihai -blog punctul de intoarcere

Regulile echilibrului sunt in noi si sunt destul de simple.  Poate ca fiecare dintre noi suntem conectati cu divinitatea, indiferent de starea financiara, de nivelul cultural, de religie, de infatisare, aceasta legatura pur si simplu ESTE.

Prin aceasta legatura putem sa ne conectam cu noi insine defapt, sa primim indrumare, forta de a accepta si de a conlucra prin rabdare si prin curajul de a ne trai cu recunostinta fiecare clipa.

Obiceiurile noastre ne formeaza caracterul iar caracterul ne marcheaza relatiile cu ceilalti, comportamentul si rezultatele.

In final, obiceiurile noastre ne formeaza realitatea personala. In functie de acestea putem face chiar previziuni de inceput de an… 🙂

Fiecare are o contributie la mentalitatea colectiva si atat timp cat consideram ca viitorul este schimbabil putem comunica echilibrat chiar si in situatii dificile..

Sa nu incercam sa ne blocam resursele ci sa le deblocam. Contextul nu ne caracterizeaza decat in parte. Daca gandul nostru se indreapta chiar acum catre bine pentru sine si cei apropiati, catre aducerea unui aport in comunitate, daca incepand din aceasta clipa avem incredere in munca noastra si decidem sa o facem sincer, daca transformam astfel fiecare clipa vom crea o energie colectiva mai pozitiva cu rezultate evident mai bune pe termen lung.

Alina Mihai pe blogul Punctul de Intoarcere mai adauga “Va doresc din inima incredere in sine, in bine, in adevar si in frumos, incredere in oameni si in natura lor adevarata care nu se arata insa decat daca putem sa credem” ca intr-o zi isi vor dezvalui natura lor adevarata, intreg sau parte din cea mai buna varianta a lor..

“Binele este sadit in fiecare dintre noi. Ceea ce tranforma binele din samanta in floare este fapta”.

Sursa: punctul de intoarcere, blog Alina Mihai

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s