Iubirea si Indragostirea

“(…) exista sansa ca in 10 -20 de ani, oamenii sa nu mai sufere ca idiotii din  cauza indragostirii pe care o confunda cu iubirea.
In animatia Frozen, se spune explicit ce inseamna iubirea, printre altele:
– sa pui nevoile celuilalt inainte nevoilor tale
– sa te poti sacrifica pentru persoana iubita”
Afla cum sa il faci pe Cupidon animalul tau de companie

 Atunci indragostirea ce este? Indragostirea este diferita, este un cocktail de emotii foarte puternice si un amestec de hormoni, e fain de tot sa fii indragostit dar evita sa iei decizii in baza unor emotii de moment.
  •  “Spre deosebire de indragostire, iubirea este salvarea noastra. Iubirea insa nu este niciodata rezervata unei singure persoane. Omul cu inima plina de iubire, vede tot ce e frumos in jur, este optimist si impartaseste din preaplinul inimii sale cu tot ce il inconjoara. Omul care iubeste, iubeste si natura, si viata, si parintii si DA, isi poate iubi si partenerul de viata, de care este indragostit sau poate nu mai e atat de intens.” Personalitatealfa.com
  •  Frumusetea iubirii consta in faptul ca in iubire nu poate exista suferinta. Gelozia nu exista in iubire, ci doar in indragostire. Posesivitatea la fel.  Avem nevoie de indragostire. Dar in acelasi timp avem nevoie sa intelegem ca sunt doua lucruri foarte diferite.
  •  Cu putina educatie, poti sa traiesti iubirea la adevaratul ei potential si in acelasi timp sa iti pastrezi si fericirea personala precum poti si proteja fericirea celor din jurul tau.
Surse:
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s