Pur si simplu..Traieste

Siluetamea.ro  iti ofera din nou un articol minunat:

“(..) Mi-am dat seama ca nu putem trece asa prin viata,
cu rani in inima si sufletul facut franjuri… nu mai putem inainta
asa.

Viata ti se infunda la un moment si vrei nu vrei, tot iti va cere o schimbare. Fa-o inca de pe acum. I-ati timp pentru tine si vindeca-ti ranile din sufletul tau..

Daca ai suferit lipsa de afectiune cand erai copil, daca ai fost certat, abuzat fizic si verbal, crede-ma ca acele rani au ramas inca si in ziua de azi si nu vei putea merge prin viata fericit cu sufletul facut franjuri.

Trebuie sa ai rabdare cu tine, sa iei fiecare bucatica a sufletului tau si sa o vindeci cu rabdare. Orice om care raneste a fost la randul sau ranit.  E important sa intelegem asta. Pentru ca practic oamenii raniti isi revarsa inconstient furia si durerea pe alti oameni, crezand ca asa e normal sa faca.

Rugamintea mea de la tine este sa intelegi ca nimeni nu a vrut sa iti faca rau … pur si simplu au daruit ceea ce au primit. Intelege-i, nu-i judeca!

1. Fiecare ofera atat cat are si cat poate. Nu trebuie sa te superi pe oameni, ci doar sa ii intelegi. Atunci cand intelegi ce e in culise, in spatele cortinei, ti-e mult mai usor sa privesti lucrurile si sa nu mai judeci.

2. Sa te gandesti asa: cum mi-ar placea eu sa fiu, cum ma vad eu pe mine in varianta ideala si cum sunt in momentul de fata? 

Un mediu critic da nastere unei profunde neincrederi in tine, a lipsei respectului  si stimei de sine, si mai mult, a convingerii ca nu esti suficient de bun.

Trebuie sa vezi unde in sufletul  tau nu merge ceva bine , pentru ca e singura cale ca sa reusesti  sa devii cine iti doresti cu adevarat. Vei vedea ca vei reusi  sa scoti si mai mult raul la suprafata, ceea ce e minunat. Cea mai buna  metoda de a face asta e de a merge la sala de sport.

3.  Avand rabdare cu tine, vei  vedea ca reusesti  incet incet sa descoperi copilul de odinionara, vei vedea cum vei simti o chemare, de care nu trebuie sa te temi, pentru ca de fapt in acel moment  esti  chiar tu,  fiinta adevarata din tine! 

Renuntand la toate mastile care doar te-au  ajutat sa supravietuiesti si nicidecum sa traiesti binele, frumosul si implinirea, vei avea privilegiul sa descoperi  un om minunat.

Si vei vedea ca tot ce ti se parea candva imposibil, acum ti se va parea foarte simplu… si vei fi calauzit si ghidat de o forta atat de puternica, incat nici tu nu stii de unde vine… dar o simti, si asta e cel mai important. Vei incepe in sfarsit sa simti ca ai un rost, ca valorezi ceva, te vei simti suficient de bun. Tu stii mai bine ce ti se potriveste, deci nu ai de ce sa te indoiesti de tine.  Tu esti adevarul suprem.

Traieste-ti potentialul maxim si da-ti seama cine esti cu adevarat, deschide-ti  inima si traieste asa cumn-ai facut-o niciodata pana acum! Meriti!

Vei  reusi. Crede in tine si vei putea!

– See more at: http://www.siluetamea.ro/poti-sa-fii-un-star-daca-esti-pregatita-cu-adevarat#sthash.3gptSnGO.dpuf

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s