Imbratiseaza-te cu dragoste si Lumina

Neutralizeaza-ti sentimentele si gandurile. Lasa grijile de o parte. Lasa frica de o parte. In viata asta pentru cel cu o mentalitate puternica nu este frica in sensul comun. Pentru cel care gandeste corect, frica este un sentiment si o stare care iti transmite informatii.

Dar niciodata sa nu ii dai curs decat daca te urmareste un URS. Teama te poate face irascibil, teama inspira teama si neincredere, iritarea irita la fel cum zambetul naste zambet, cascatul cascat, iubirea iubire, aprecierea recunostinta si armonia armonie.

Evita sa intri in discutii epuizante. Nu mai duce luptele altora. Si mai mult evita sa le permiti celorlalti sa iti blocheze mintea cu negativismul lor. Pe langa faptul ca negativismul iti reduce nivelul de energie te impiedica sa vezi solutiile. In plus negativismul este si o forma de necredinta, o lipsa de  incredere, de credinta.

Uneori e nevoie sa faci tot ce poti, ce tine de tine in mod constant si perseverent zile la rand, poate ani la rand si sa inveti, sa evoluezi in fiecare zi prin efortul depus in asteptarea binecuvantarii – si daca respecti aceste aspecte binecuvantarea va sosi mai devreme decat te astepti.

Cuvintele pe care le folosim arata ce fel de gandire avem si inspre ce sunt indreptate gandurile noastre. Asa ca asculta mai bine despre ce anume vorbesti. Si gandeste-te, reflecta cuvintele tale ceea ce iti doresti sa reflecte? Interesant e ca de multe ori felul in care vorbim despre alti oameni reflecta si modul interior in care vorbim cu noi insine.

Daca ai cuvinte bune, frumoase, respectuoase despre alti oameni, asa vorbesti si cu/despre tine in interiorul tau fie ca esti constient de asta sau nu.  Cauta lecturile care te inspira, care iti inspira increderea in tine, care iti dezvolta competentele de gandire, comunicare si comportament. Asa vei simti ca esti capabil sa treci cu bine peste orice situatie.

Asa reusesti sa te asociezi mai usor, gasesti mai usor solutii, vezi mai repede oportunitatile si iti canalizezi energia pentru a fi mai creativ si a-ti urma drumul in cariera, a-ti urma bucuria unui hobby, unor experiente noi, incepand de la o reteta noua, o noua ora de relaxare in natura, un nou ritual de inceput de zi..etc

Te imbratisez cu dragoste si lumina

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s