Spune-mi pe ce te concentrezi ca sa iti spun ce creezi…

Emotiile si gandurile negative ne conecteaza cu ganduri, emotii si stari negative din trecut.

Inconstient emotiile prezente: teama, anxietatea, ingrijorarea ne conecteaza involuntar (cu scopul de a ne proteja de pericol) cu alte experiente traumatizante din trecut.

Astfel cand alegem sa gandim negativ deschidem o adevarat cutie a Pandorei pe cand gandurile si starile, si emotiile pozitive ne deschid o lume a posibilitatilor. Este o lume pe care o intuim mai greu la inceput dar in care exista o totalitate a oportunitatilor si posibilitatilor.

In alegerea de a gestiona emotiile negative, de a ne intelege si accepta starea putem merge mai departe, ne putem vindeca si dezvolta frumos. Gasesti mai multe pe Radio Itzy Bitzy.

In trairea bucuriei si a fericirii ne regasim pe noi insine, regasim adevaratul nostru potential.

Sa avem rabdare cu noi insine, cu cei din jurul nostru. Pentru a implementa abilitati si strategii noi de comportament si de gandire trebuie perseverenta, pas cu pas, si timp.

Alege sa iti respecti, sa iti apreciezi corpul, mintea si viata ta. Alege sa intelegi cum functionezi si ia lucrurile pas cu pas. Alege sa ii respecti si sa ii apreciezi si pe cei din jurul tau asa cum ai dori si tu sa fii apreciata chiar si cand gresesti.

Seamana ganduri bune in mintea ta, atitudini bune imprejurul tau si intelege ca fiecare gand al tau iti proiecteaza viitorul. Iar limbajul si gandirea se influenteaza reciproc. Alege sa vorbesti impecabil, alege sa folosesti cuvinte si mentalitati de solutionare situatii, de negociere, de intelegere, de incurajare. Nu astepta nimic in schimb iar in timp vei fi uimit de rezultate.

Alege sa semeni binele si bine vei culege. Alege sa vorbesti, sa privesti, sa asculti si sa traiesti cu iubire. Misca-te cu iubire, respira si zambeste cu bucurie si iubire si constientizeaza ca acela care e incapabil sa iti raspunda pozitiv acela are nevoie de si mai multa iubire. Pentru asta acorda-ti timp.

Exerseaza iubirea ascultand o muzica buna, petrecand timp in liniste, in natura, exersand gesturi frumoase fata de tine insuti, fata de mediul in care traiesti, fata de ceilalti oameni. Asculta-ti inima si corpul in fiecare zi, sunt sursa sanatatii tale desi te-ai educat sa gandesti altfel.

Fii impecabil cu vorbele tale caci ele iti creeaza mintea, corpul, experienta, relatiile, prezentul, viitorul si trecutul.

Advertisements

One thought on “Spune-mi pe ce te concentrezi ca sa iti spun ce creezi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s