Iubirea…

Am sa va spun ceva, Universul este un loc iubitor, Terra este un loc iubitor. Iubirea ne naste si ne inconjoara pretutindeni. Lumina din noi, superioritatea aceea divina din noi exista in orice moment chiar si cand trecem prin perioade mai intunecate… defapt cred ca perioadele intunericului pot sa potenteze frumusetea luminarii.

Mai mult, cred ca avem puterea de alege altceva, de a alege cum gandim in momentul urmator, de a alege sa credem ca putem, ca suntem buni, in pofida aparentelor, sau a ceea ce vedem. Pentru ca ceea ce percepem este doar varful icebergului. Potentialul exista acolo.

Alege sa iti deschizi aripile si ofera-ti timp. Exerseaza in fiecare zi increderea si recunostinta chiar si pentru durere, chiar si pentru neputinta, pentru lucrurile marunte, pentru ca ai un corp iubitor care te sprijina in fiecare zi.

Stii, poate ca nu suntem corpuri care au suflet, poate ca suntem suflete, fiinte divine care folosesc o perioada acest corp. Si suntem aici poate ca sa ne redescoperim esenta divina.

Uneori intalnim oameni sau situatii care din pacate ne traumatizeaza insa a trece peste ele cu iubire este modalitatea vindecatoare de a face fata. O persoana traumatizata in urma unei interventii, sa zicem de polipi (prin procedura veche, mai ales daca se descopera ca procedura a fost aproape inutila) poate alege sa inteleaga ca medicii, asistentele aveau cunostinte si posibilitati putine si constiinta limitata, ca erau oameni raniti, traumatizati si lipsiti la randul lor de iubire si poate ei chiar credeau ca e benefic ceea ce fac.

Asculta-ti durerea, respecta-ti durerile si lasa-le sa te invete lectiile pe care le au, ele vor fi darul tau. Ele te vor face mai puternic. Curaj! Fa-ti un bine, nu te mai speria pe tine insuti, spune-ti “nu” cand apar ganduri negative care te slabesc si alege sa te informezi, sa iti creezi o lume mai buna, experiente iubitoare si vindecatoare, pline de iubire si bucurie.

Le multumesc tuturor care mi-au aratat calea spre iubire, spre potentialul real:

Potential infinit, posibilitati nelimitate:

Conform lui Tesla suntem frecventa:

http://www.frecventa-sufletului.ro/player/player.php

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s