Suntem Energie

Interiorul nostru ascunde multa bogatie si frumusete, mult potential. Ascunde o lume a posibilitatilor.

Un om foarte sarac statea pe o cutie si cersea. Un altul il intreaba: “Ce ai in cutie?” si acesta ii raspunde ca pana acum a asteptat sa primeasca de la altii fara a se uita in cutia sa iar in ea se gasea comoara adevarata.

Morala? Raspunsurile se afla in cutia ta, doar in cutia ta..

Am fost binecuvantati cu o baza solida, lumea, corpul si interiorul nostru. Insa daca ne recapatam forta interioara stim ca interiorul nostru este foarte puternic, el conteaza cu adevarat. 

Noi suntem picatura din ocean si avem proprietatile lui. Suntem creatori conectati cu oceanul, cu infinitul, cu divinitatea… Tu alegi cum ii vezi pe cei din jur. Tu alegi cum iti tratezi corpul, mintea. Tu alegi ganduri care te construiesc sau te destrama.

Rescrie-ti povestea in fiecare zi. Esti un super-erou. Super-eroul vietii tale. Managerul si seful vietii tale. Preia-ti puterea, preia-ti biroul si autoritatea.

Iubeste-te si respecta-te suficient de mult sa iti recunosti spatiul fizic, nu te mai neglija ci ingrijeste-te. Nu mai astepta de la altii ci ocupa-te de tine. Adopta actiunea si desi nu va fi perfect accepta sa iti traiesti bucuria sufleteasca.

Astfel le permiti si celorlalti sa fie ei insisi. Exista multe scuze, pot interveni dificultati pentru ca oamenii sunt neobisnuiti cu noua ta atitudine insa astfel iti castigi locul. Nu-i mai invinovati pe altii ci spune usor si calm ce iti doresti.

Vezi binele din ceilalti, ofera credit. Munceste sa ai ganduri mai bune, atitudini, convingeri care iti creeaza actiuni mai bune. Increderea creeaza atitudini si actiuni mai bune care aduc rezultate.

Lasa la o parte ce iti este nefolositor. E un drum, dar este drumul spre iubirea ta. Cumpara-ti un inel prin care sa iti fagaduiesti ca pana la sfarsitul vietii tale iti vei fi credincios, te vei respecta, te vei onora.

Fa ca mintea si inima ta sa fie impreuna si ii vei gasi pe aceia cu care sa impartasesti clipe minunate pentru ca tu te-ai dezvoltat si iti permiti sa fii un om minunat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s