Calitatea vietii depinde de Calitatea Emotiilor pe care le Alegem

Am aflat ceva util: In fiecare zi alege sa schimbi lucruri simple, usoare si iti antrenezi mintea sa se simta in siguranta la schimbare. Astfel vei fi capabil sa schimbi cu usurinta si lucruri importante.

Calitatea vietii depinde de Calitatea Emotiilor pe care ALEGEM sa le experimentam, sa le train.
Economiste energia corpului tau prin ingrijire, interactioneaza cu oameni care iti dau energie, curaj si entuziasm. Alege ganduri de incurajare, gandeste inafara obiceiurilor, ridica-te la nivel mental deasupra situatiei si vizualizeaza ceea ce iti doresti.
Cultivi in mintea si in viata ta lucrurile la care te gandesti. Te gandesti la solutii, ai imaginea clara a reusitei tale? Claritatea iti da increderea care te impune, Ea ofera energie si incredere si celor din jurul tau, creaza conexiune, cooperare si astfel sic ei din jur se mobilizeaza si sprijina ideile tale.
Multumesc Personalitate alfa, Ursula Yvonne Sandner, NLP Mania, Andreea Papp pentru inspiratie si curaj. E nevoie ca periodic sa imi reamintesc ideile acestea frumoase pentru a le putea implementa. Poti aplica doar ideile pe care le urmaresti consecvent.
Comentariul Ramonei:
Unde iti duci ENERGIA ATENTIEI tale, acolo esti, intri in vibratia a ceea ce tii in atentie si devii acea vibratie. Cum universul oglindeste ceea ce esti – ca stare/vibratie, iti muti toata rezonanta in acea vibratie si acele concepte. Oglindirea bineinteles are rolul de a iti clarifica aspectele la care te uiti si modul in care te raportezi la ele. Retine asta, te misti mai usor prin viata cu ceva cunoastere. pup
Think things that build you not beat you. Louise Hay I love You
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s