Din nou despre Energie si Univers

Incerc sa plec de la lucruri stiintifice: E=MC2, teoria lui Einstein, de unde rezulta ca masa este energie, adica tot ceea ce ne incojoara si noi insine suntem energie.  Traim intr-un univers guvernat de energie si mi se pare extraordinar! Suntem intr-adevar de origine divina, pentru ca energia este divina.

Exista 7 centre energetice ale corpului (7 chackre, 7 note muzicale, 7 culori ale curcubeului, cumva totul e conectat) ele pot fi stimulate de ganduri sanatoase, de acceptare si adaptare sau inhibate de ganduri precum teama, vina, rusinea etc. De acee iti spun, ai grija la ce iti oferi atentia si energia.

Tot o forma de energie este si intentia noastra. Tesla spunea ca la baza energiei sta frecventa. Exista teorii conform carora unele tipuri de frecvente sonore (le gasesti sub denumirea de solfegio) pot avea efecte benefice. Universul are in mod miraculos ritmul si frecventa sa. In felul acesta ne modelam psihicul si corpul.

Exista mult mai mult in viata si in noi insine decat ne-am obisnuit sa credem si sa vedem. Depinde doar de noi sa ne dam voie sa percepem mai mult. Sa deschidem mintea sa intelegem.

Si eu am avut atitudini acide pentru ca simteam ca ma doare sufletul. Ma consideram departe de a intelege si aplica unele lucruri dar ele erau deja in sinea mea, le stiam deja. A fost nevoie doar sa le redescopar.

In cautarea ta alege lucruri simple si de bun simt, nu e nevoie de ceva spectaculos, ci de ceva care sa iti vindece inima si mintea. Eu periodic postez cate ceva, mai gasesti o carte utila, iti faci timp in fiecare zi cateva minute sa iti asculti intelepciunea si nevoile profunde si creativitatea autentica. Nu intra in detalii gen “cum sa intri pe usa, cum sa iti aranjezi casa feng-shui la milimetru etc”.

Alege speakeri precum Ursula Sandner, Louise Hay (80 de ani), Wayne Dyer, Robin Sharma, Steve Jobs Steve Hawkins, etc oameni de succes care promoveaza idei constructive, aplicabile si utile.

Mi-am reluat la fel ca tine cautarea si mi-a adus mult folos duhovnicesc chiar daca nu este in sensul comun al cuvantului. “Canta si mergi mai departe, la capatul drumului te asteapta Dumnezeu”, as indrazni sa spun ca la capatul drumului te vei regasi pe tine, parte din Dumnezeu, varianta ta cea mai buna. Multumesc frumos.

https://www.youtube.com/watch?v=_IVqMXPFYwI

Redă clipul video
The Detailed Universe: This will Blow Your Mind’s Limits.

http://www.youtube.com

From nano-metres to billions of light years. ★Subscribers: Please wait untill processed to HD★ President of PureEducation: User/GenuineBolino
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s