Constientizarea – primul pas spre intelegere si vindecare de sine

Comentariu: Ma întristează la multe femei că atunci când se simt atrase de mai mulți tipi, eventual în același timp, se auto-cenzurează gândind despre sine că nu e buna atracția multiplă, oamenii le-ar desconsidera și ar fi denumite, astfel, ca fiind “curve”.

Ce înțeleg eu prin curvă? O persoană, de orice sex, care mimează sentimente de atracție, prietenie, plăcere, interes etc. față de cineva pentru a obține diverse beneficii materiale sau de imagine. Privind din acest punct de vedere lucid, aș zice că o grămadă de bărbați sau femei care mimează plăcerea sau atracția doar pentru a obține ceva sau a fugi de singurătate sunt cu adevărat “curvele”, iar o femeie care face sex, dragoste și amor cu o mulțime de bărbați de care se simte în mod autentic atrasă are o atitudine onestă și evoluată.

Raspuns: Impartasesc ideea ta…ce sa zic, multumesc pentru intelegere. E un sentiment frumos sa te simti inteles. Oricum, noi nu suntem nici gandurile, nici emotiile nici actiunile noastre ci suntem fiinte complexe. Mentionez totusi ca oamenii se simt atrasi de multe ori de ceea ce au inhibat, reprimat in fiinta lor (probabil pentru a se adapta unui mediu): senzualitate, jovialitate, libertate de manifestare, pasiune etc.

De aceea, iti multumesc inca o data. Constientizarea atractiei nu il face pe om mai putin valoros ci il sprijina, il poate face mai constient de sine. Este chiar o binecuvantare. Daca o persoana se simte atrasa de un dansator, poate ar fi bine sa se exprime mai mult, sa danseze, sa creeze in viata sa, sa se exprime creativ in felul in care simte.

Aici ar fi bine ca omul sa incerce sa isi creeze mediul de acceptare de sine prin care sa isi dea voie sa se dezvolte. Sa dezvolte ceea ce a reprimat sau a negat din sinea sa. Pentru asta nu e nevoie de a se satisface prin celalalt ci de a se redescoperi pe sine. Tocmai mi-am dat niste raspunsuri…hm…

Pe de alta parte daca respingem ceva la ceilalti poate fi un indiciu ca acel ceva exista si in noi, are nevoie de timp si constientizare pentru a fi inteles si vindecat. Daca ma deranjeaza zic si eu fustele scurte ale unor femei, poate ca ar fi bine sa port si eu de cateva ori asa ceva. Poate o sa imi placa si o sa mai scap de niste limitari autoimpuse. Sau, as putea sa ma bucur, sa fiu recunoscatoare vietii ca exista frumusete si diversitate. Si uite asa viata e frumoasa daca alegem sa gandim frumos. 

Legat de sex: Totusi, recomand acest articol care vorbeste despre aura si energia pe care o imparti cu persoana cu care faci sex. Sexul nu e doar un mod de a procrea, ca la animale, pentru fiintele umane este un proces mai complex decat unii ar putea admite. 

Ar fi demn de urmat sfatul: “nu face sex cu persoana care nu ti-ar placea sa fii
Adica, ai rabdare, ofera-ti timp si fii cu oamenii pe care ii admiri si ii pretuiesti.

http://themindunleashed.org/…/06/sex-and-aural-energy.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s