Revitalizare si Energizare

Imi place mult aerobicul, fitness-ul, dezvoltarea personala. De asemenea am inteles dupa teoria lui Einstein de exemplu ca totul este energie sub diverse forme si baza energiei este frecventa.

Vreau sa spun ca omul are meridiane pe care circula energia. Stim ca emisfera stanga a creierului coordoneaza partea dreapta a corpului si invers.

Mai ales dupa ce facem sport e indicat conform Donna Eden si altora, sa reconectezi aceste meridiane. Se poate face prin miscare mana dreapta-picior stang si apoi mana stanga-picior drept. De asemenea poti face Tapping EFT, masaj sau tapare sub zona claviculei si apoi in zona timusului cu rol in imunitate.

Si inca ceva, nu paria pe cei care isi fac incalzirea cu exercitiul: maini ridicate deasupra capului si picioarele departate. Exercitiul se face cu mainile ridicate-picioare apropiate si apoi departat cu mainile pe picioare.

Cam asta e ceea ce stiu, sunt mai noua in domeniul asta dar incep sa ma prind.

Ma bucur daca acestea iti sunt de folos. Din cate am inteles unii oameni fac aceste gesturi instinctual (masaj sub clavicula,timus, incrucisare palme si rasucire catre piept, respirand, masaj la incheietura umarului dupa purtarea unei sacose, masaj sub zona pieptului dar mai ales la femei cand poarta sutien cu sarma etc)tocmai pentru ca dau o stare de revitalizare si energizare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s